top of page

Два основні способи впоратися з тривогою.

Оновлено: 24 лют. 2021 р.


Існує два способи, за допомогою яких ви можете впоратися з тривогою. Перший -це профілактика, сюди входять регулярні використання технік релаксації для підтримки низького рівня своєї щоденної тривоги. Другий - втручання: кожного разу, відчувши підвищення рівня тривоги, ви виконуєте техніку релаксації, яка допомагає вам заспокоїтися і впоратися з виниклою ситуацією.


Деякі люди не розуміють чому вони повинні робити практики відпочинку щодня ще до того як починають тривожитися. Щоб допомогти вам зрозуміти суть саме цьої ідеї , давайте подивимося наприклад з зубами. Невже ви чекаєте щоб у вас в зубі з’явилася дирка, перш ніж почати чистити свої зуби? Більшість із нас чистить зуби кожного дня, тому що, це допомагає попередити карієс. Теж саме і з тривогою. Практикуючи техніки відпочинку релаксації щодня, ви можете попередити виникнення тривоги.



85 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

5 станів, коли гештальт-терапевт може допомогти

Відчуття втрати або горя. Гештальт-терапія допомагає людям розуміти і виражати свої емоції, пов'язані з втратою чи горем. Терапевт надає підтримку в процесі траурного переживання та допомагає клієнту

🌿 Здоровий Спосіб Життя для Підтримки Психологічного Благополуччя 🌿

На шляху до здорового психологічного стану важливо не лише піклуватися про свої емоції, але й про саме своє тіло. Здоровий спосіб життя може виявитися ключем до підтримки психологічного благополуччя.

bottom of page